Följdverktyg samt låskonsol med skruv till Electrolux Motala Factory

Electrolux är en global marknadsledare inom hushållsmaskiner samt motsvarande utrustning för professionell användning. Företaget fokuserar på produkter som är omsorgsfullt utformade och baserade på bred och djup konsumentinsikt för att möta de verkliga behoven hos konsumenter runt om i världen.

Electrolux i Motala tillsammans med PEM var i behov av en plåtkonsol i två varianter med två monterade skruvar av högre volym. Skruvarna levererades av vår samarbetspartner Colly Components. Vi valde ett upplägg där vi i verktyget kunde köra båda modellerna via en enkel omställbar skyttel så att detta kunde ske i pressen. För att slippa montera skruvarna separat konstruerades verktyget med monteringshuvud inne i verktyget.

Innan produktionen tog fart tillkallades ett möte med både Colly Components och PEM Europas representant. Tillsammans säkerställde vi där funktioner och upplägg och beställde även skruvmatningsutrustning från PEM i USA. När verktyget sedan var provkört och matningsutrustningen på plats skedde sluttrimning. Verktyg och utrustning levererades sedan till kund där en representant från PEM skötte operatörsutbildning av styrsystemet på matningsutrustningen.

Låskonsolen finns i höger- eller vänsterutförande och kör tillsammans med en skruvautomat artiklarna färdiga i press. Omställningen sker via en skyttel i verktyget och en programväxling via PC i skruvautomaten. Leverantören av denna är PEM från USA, och just denna modell är den första i Norden.

Contact us

info@sivab.com
+46(0)36-39 66 80

Visiting address

Stenserydsvägen 4
SE-571 78  Forserum

Postal address

Box 56
SE-571 03  Forserum

nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg