Industrilås

Industrilås AB är ett världsledande företag inom innovativ design och tillverkning av lås- och gångjärnslösningar för industriella applikationer. De var i behov av en leverantör som kunde tillmötesgå en trygg och säker helhet runt produktion och leverans av såväl verktyg som kringutrustning. Vi tillgodosåg de behov och krav som Industrilås ställde på våra slutprodukter och konstruerade en press och fyra verktygssatser i samråd med olika specialister. Vårt helhetsåtagande omfattade även produkter utanför vårt specialområde så som hydraulaggregat, cylinder, haspel och matarutrustning.

Helhetsåtagande åt Industrilås

Nitator Hylte

Nitator är en av Sveriges ledande leverantörer till fordonsindustrin med hög specialistkunskap och stor känsla för kvalitetssäkrade produkter. Nitator var i behov av ett produktionsupplägg där ett större plåtämne klipps, formas och flänsas i en hydraulpress för att sedan resultera i hörnkåpor åt slutkunden Scania. Konstruktionsfasen fortlöpte tillsammans med de olika delarna som skulle produceras och ämnesutprovningen i dragverktyget skedde sedan hos kund med laserskurna ämnen från Jobro Plåtprodukter AB i Ulricehamn. I detta läge kunde förserieartiklarna börja framställas för montering på Scanias lastbilar samtidigt som vi färdigställde ämnesklippen.

Hörnkåpor åt Scania

Electrolux Motala Factory

Electrolux är en global marknadsledare inom hushållsmaskiner samt motsvarande utrustning för professionell användning. Electrolux i Motala tillsammans med PEM var i behov av en plåtkonsol i två varianter med två monterade skruvar av högre volym. Vi valde ett upplägg där vi i verktyget kunde köra båda modellerna via en enkel omställbar skyttel så att detta kunde ske i pressen. Låskonsolen finns idag i höger- eller vänsterutförande och är den första av sitt slag i Norden.

Unik låskonsol till Electrolux

Kontakta oss

info@sivab.com
+46(0)36-39 66 80

Besöksadress

Stenserydsvägen 4
SE-571 78  Forserum

Postadress

Box 56
SE-571 03  Forserum

nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg