Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av medarbetare med stark drivkraft och stort engagemang.

För lediga tjänster se nedan.

 

CNC-operatör
Vi söker en CNC-opertör som vars uppdrag kommer bestå av att både bereda samt producera i styrda maskiner, maskinerna är av olika fabrikat och mestadels med styrsystemet Heidenhain.

Vår produktion består av enstyckstillverkning och CAM-beredningen görs i Mastercam.

Arbetet ställer höga krav på att du som person är kvalitetsmedveten samt noggrann i ditt arbetssätt och tänkande. Vi ser vidare att du som person har ett flexibelt arbetssätt och trivs med varierande arbetsuppgifter. Att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor ser vi som en självklarhet.

Verktygsmakare
Vi söker nu Verktygsmakare med inriktning på följdverktyg för plåtformning.

Du kommer ingå i ett team med gemensamt ansvar för sammansättning och testning av verktyg samt utveckling av metoder och teknik. Vi står för en stark expansion med stora investeringar i maskiner och nya lokaler, allt för att tillgodose våra kunders efterfrågan. Du blir en viktig kugge i denna utveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som verktygsmakare, gärna med inriktning mot följdverktyg. Som person har du högt driv, trivs med många kontakter och att arbeta i grupp. Vidare har du vilja att utvecklas och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du analytisk, flexibel, noggrann och har förmåga att arbeta strukturerat.
 

Är du den vi söker?

Maila in ansökan redan idag på info@sivab.com eller kontakta Kent Emilsson på 036-39 66 89.

Kontakta oss

info@sivab.com
+46(0)36-39 66 80

Besöksadress

Stenserydsvägen 4
SE-571 78  Forserum

Postadress

Box 56
SE-571 03  Forserum

nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg